Volkswagen Service

Vi har utformat olika typer av serviceerbjudanden, allt för att passa just din Volkswagen.


För alla milen med bilen.

Vi har utvecklat servicepaket som passar bilen genom alla skeden i dess livslängd. Det betyder bland annat lägre pris på service och reparationer när den blir äldre. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och vi fyller samtidigt på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans.

Din Volkswagen vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos våra auktoriserade Volkswagenverkstäder är den alltid i trygga händer hos experterna. De vet vad din bil behöver för ett långt och friktionsfritt liv.

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att bevara din Volkswagens höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

Boka din originalservice här!

Volkswagen Originalservice med lägre pris för din bil som är 4-8 år. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Dessutom lägre pris även på reparationer.

Boka din originalservice 4+ här!

Volkswagen Originalservice, men med ännu lägre pris för din bil som är åtta år eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Du får också lägre pris på reparationer.

Boka din originalservice 8+ här!

För dig som har en Volkswagen som är åtta år eller äldre finns även Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Boka din basservice här!
Skadereparation

En Skadespecialist garanterar alltid att bilen reparerats enligt tillverkarens anvisningar, med senaste teknik av personal utbildad enligt Volkswagens utbildningsprogram. Dessutom används alltid Originaldelar.

Service av elbil

Antalet elbilar ökar nu i en snabb takt och här vill vi klargöra vad som gäller för service. Underhållet av en elbil kräver färre besök på verkstaden och lägre kostnader för det underhåll som behöver göras i jämförelse med bilar med förbränningsmotorer.

Volkswagen Service

Vi har utformat olika typer av serviceerbjudanden, allt för att passa just din Volkswagen. Hitta din närmaste Volkswagenverkstad och boka service redan idag.

Boka service online