Volkswagen Transportbilar ny huvudsponsor till Missing People

Volkswagen Transportbilar ny huvudsponsor till Missing People

Som en del av Volkswagen Transportbilars samhällsengagemang, ingår företaget ett avtal på tre år som innebär att de förser Missing People med fordon och andra materiella resurser som används vid sökinsatser runt om i landet.

 

”Målet med samarbetet är att vi ska få fler praktiska resurser som stärker organisationen, så att vi kan hitta fler människor och även planera verksamheten mer långsiktigt. Genom ett starkt och rikstäckande partnerskap med Volkswagen Transportbilar jobbar vi vidare mot vår vision – att ingen ska försvinna utan att hittas.”, säger Magnus Idebro, ordförande i Missing People Sweden.

 

”Missing People gör en fantastisk insats i det svenska samhället och det känns rätt för oss att gå in som huvudsponsor och tillföra mer resurser så att förhoppningsvis fler anhöriga till försvunna personer ska kunna hitta sina saknade”, säger Maria Johnsson som är Produkt- och Marknadschef på Volkswagen Transportbilar. ”Vi vet också att det finns lokala initiativ och samarbeten ute i landet mellan våra återförsäljare och Missing Peoples olika regionala avdelningar. Det tänker vi förstås fortsätta att uppmuntra till”, avslutar Maria.

 

I Örnsköldsvik finns redan ett samarbete mellan Volkswagen Transportbilars återförsäljare Nordemans Bil och Missing People. Krister Hållberg är försäljningschef på bilfirman och samtidigt sökledare i Jämtland och Västernorrland för Missing People.

 

”Jag är stolt över att Volkswagen Transportbilar centralt nu går in och stöttar Missing People. Fordonen gör oss snabbfotade och effektiva eftersom vi får med oss allt material som behövs, samtidigt som det finns plats över i bilen för att upprätta en mobil sambandscentral där våra sökledare kan koordinera sökinsatsen”, säger Krister Hållberg.

Jag är intresserad

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy

Kontaktpersoner

Nordemans Bil Örnsköldsvik

Krister Hållberg
Märkesansvarig - VW Transportbilar
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
krister.hallberg [at] nordemansbil.se