Vinn biljetter till Weeping Willows!

Vinn biljetter till Weeping Willows!

Nu har du chans att vinna biljetter till Weeping Willows konsert på Naturscen Skuleberget i Örnsköldsvik den 10 augusti. Vi är stolta samarbetspartners med Naturscen Skuleberget och vi vill ge er chansen att delta på denna magiska kväll den 10 augusti. Tävlingen pågår på vår Facebook och Instagram fram till den 4 augusti klockan 23:00, besök oss gärna där för att delta.

 

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår fram till den 4 augusti klockan 23:00. Vinnaren presenteras tisdag 6 augusti.

 

För att delta i tävlingen ska deltagaren gilla Nordemans Bils Facebooksida eller Instagramkonto och kommentera tävlingsinlägget med svar på ”Vilket är det mest minnesvärda äventyr som du har upplevt med din bil?” och motivera varför just denna ska vinna. Väljer man att delta i tävlingen på Nordemans Bils Instagram och deras inlägg där är det deras Instagramkonto som deltagaren ska börja följa. Väljer man att delta i tävlingen på Nordemans Bils Facebooksida och deras inlägg där är det deras Facebooksida som deltagaren ska börja följa.

 

Tävlingsjuryn består av representanter från Nordemans Bil och kommunikationsbyrån Aloq AB. Juryn tar i sin bedömning hänsyn till motiveringens unikhet och formulering. Juryns beslut kan inte överklagas. Kommentarer på tävlingsinläggen i Facebook och Instagram kommer att betraktas.

 

I tävlingen finns två priser, vardera innehållandes två konsertbiljetter till Weeping Willows på Naturscen Skuleberget i Örnsköldsvik. Priset kan ej bytas ut mot kontanter eller andra produkter. Arrangören avsäger sig allt ansvar för eventuell inkomstskatt på de priser som tilldelas vinnarna i tävlingen.

 

Tävlingen är öppen för personer som är 13 år eller äldre och som är folkbokförda i Sverige. Deltagarna får endast skicka in ett tävlingsbidrag var i tävlingen. Nordemans Bil reserverar sig rätten att radera kommentarer som kan anses som stötande eller olämpliga. Om detta sker kan den tävlande lämna ny kommentar som är giltig för denna. Anställda på Nordemans Bil respektive anställda på deltagande byråer och partners får inte delta i tävlingen.

 

Genom att delta i tävlingen godkänner deltagarna att Nordemans Bil registrerar ens personuppgifter för att kunna kontakta personerna. Personuppgifter som lämnats kommer att behandlas enligt Personuppgiftslagen. De personuppgifter som deltagarna uppger kommer endast att sparas i samband med tävlingen och kommer därefter att raderas. Personuppgifter kommer inte att användas i andra syften, såvida inte deltagaren själv godkänner detta. Vinnarna samtycker till att deras namn kan presenteras i Nordemans Bils sociala medier och hemsida.

 

Deltagarna är inte förpliktade att köpa någon produkt av arrangören för att få delta i tävlingen.

 

Vinnarna kommer att meddelas publikt på Nordemans Bils Instagram och Facebook, via privatmeddelanden till de två vinnarna i samma kanaler samt kontakt direkt i kommentarstråden den 6 augusti. Det åligger vinnarna själva att följa på instruktioner och besvara kontakten från Nordemans Bil. Vinnaren kommer att behöva uppge sitt fullständiga namn, telefonnummer och e-postadress. Vinsterna hämtas efter kontakt med Nordemans Bil upp i deras lokal i Örnsköldsvik, Ångermanlandsgatan 21.

 

När Nordemans Bil har publicerat namnet på vinnarna har vinnarna två (2) dagar på sig att svara. Om en vinnare inte svarar inom två (2) dagar går han eller hon miste om sitt pris. Istället utses en ny vinnare som kontaktas av arrangören.

 

Vinnarna samtycker till att arrangören använder deras namn, ”gilla”-markeringar och annat material som skickats in i samband med tävlingen i publicitetssyften utan att de får ekonomisk kompensation från arrangören. Detta kan också innebära att informationen används i arrangörens allmänna marknadsföring, till exempel på webbplatser som drivs av arrangören och på Nordemans Bils Facebook-sida.

 

Facebook stödjer inte, administrerar inte och är på inget annat sätt involverad i denna tävling.  Genom att delta i tävlingen samtycker deltagarna till dessa tävlingsvillkor, liksom tillämpliga användarvillkor som upprättats av Facebook. Deltagarna befriar Facebook från alla anspråk kopplade till den här tävlingen och medger specifikt att tävlingen inte på något sätt sponsras, stöttas eller administreras av Facebook eller har någon annan anknytning till densamma.

 

Nordemans Bil och andra parter i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller andra problem i samband med tävlingen samt reserverar sig rätten att ändra eller avsluta tävlingen före slutdatumet om omständigheter kräver detta.

 

Om det finns anledning att tro att en deltagare har brutit mot dessa tävlingsvillkor eller om felaktig, oläslig, falsk eller på annat sätt ogiltig eller olämplig information har uppgetts, har arrangören full rätt att vägra godkänna ett bidrag eller dela ut ett pris.

Jag är intresserad

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy