Välkommen till Team Transportbilar på Nordemans Bil. Här finns vi, ett team av specialister på transportbilar.

Ett helt team av specialister på transportbilar


En del bilar är viktigare än andra. Till exempel de man behöver för att göra sitt jobb. I många företag står verksamheten still om bilarna inte rullar, något som i allra högsta grad gäller för de som kör våra transportbilar. Därför har vi skapat Team Transportbilar – ett dedikerat gäng transportbilsexperter som hjälper dig med allt från service och reparationer till professionell rådgivning. Målsättningen är att hjälpa våra kunder att hålla sin verksamhet i rullning.


Det här är Team Transportbilar!

  Specialiserat team:

  Vårt team är specialister på transportbilar och jobbar tillsammans för ditt bästa. Vi kan det mesta som är värt att veta om transportbilar.

  Stort kundfokus:

  Hos oss möter du och din bil alltid samma personer. Kontakten med oss på Team Transportbilar är därför enkel och familjär – och vi lär känna dig, din bil och dina behov så att såväl service som dialog blir mer effektiv

   Bästa råden:

   Vi arbetar som ett team vilket möjliggör ett nära samarbete mellan verkstad och sälj. Detta bidrar till att teamet kan ge dig bättre råd i alla frågor som rör din bil, som i sin tur kan sänka dina bilkostnader och hålla din verksamhet i rullning. En kundmottagare kan till exempel förmedla till säljaren att du bör välja till ett service- och reparationsavtal på din nästa transportbil för att det skulle sänka dina bilkostnader.

   Awimex

   I mer än 30 år har vi levererat innovativa lösningar inom strömförsörjning och belysning. Vi säljer inte bara produkter – vårt fokus har alltid varit kvalitet, kunnande och service som tillsammans ger fungerande lösningar för dig som kund. Vi representerar idag ett stort antal världsomfattande tillverkare.

   Sortimentet kretsar idag kring i stort sett allt som har med strömförsörjning och utrustning för fordon, båtar och industri att göra. Vi har det mesta inom laddning, batteri, distribution, omvandling, varningsljus, belysning och kamerasystem. Allt för att öka tillförlitlighet och nytta.

   Bolaget sysselsätter ett 25-tal anställda, omsätter ca 125 MSEK och ingår i den finska fordonskoncernen Relais Oyj

   Besök Awimex hemsida

   Kama Produkter

   100% Modellanpassade fordonstillbehör


   – För att ingen bilmodell är den andra lik


   KAMA erbjuder sedan 1999, ett komplett sortiment av högkvalitativa fordonstillbehör. Vårt sortiment omfattar belysnings- och frontbågar, takbågar, frontskydd, frontrör, sidorör, hjulsidor, extraljus, led-ramper, arbetsbelysning, flaklock, flakkåpor, bilvårdsprodukter och varningsljus med mera. 

   Besök Kamas hemsida