Varför Originaldelar?

Välj Originaldelar från Volkswagen Transportbilar

Volkswagen Transportbilar originaldelar är specifikt utvecklade för att passa just din bil. En Originaldel från Volkswagen Transportbilar håller alltid samma höga kvalitet som delarna som monterades på din Volkswagen Transportbil när den var ny. Det innebär att varje komponent är konstruerad för maximal livslängd, säkerhet och prestanda.

100% Volkswagen
Genuin Kvalitet med perfekt passform och formgivning på hög nivå

Höga krav på säkerhet
Våra produkter genomgår omfattande tester

Anpassad för din bil
Enkel montering och sofistikerade lösningar.

Däck och fälg

Lämna inte säkerheten åt slumpen

När vi utvecklar en ny bilmodell tänker vi på att däcken är bilens enda kontakt med vägen som är knappt större än fyra fotavtryck. Därför lämnar varje ny Volkswagen Transportbil fabriken med däck och fälgar vars egenskaper är optimerad för den specifika modellen.

Fyra handflator. Större är inte ytan som bilen har kontakt med vägen. Den ska ge allt grepp du behöver för accelerationer, inbromsningar, kurvor och uppförsbackar - även i vinterföre. Så se till att du har rätt däck och fälgar för din bil. Fälgarna är utvecklade för just din Volkswagen Transportbilars modeller för bästa funktion och säkerhet, och vi vet vilka däck som fungerar bäst för din bil och din körning.

Boka däck till din Volkswagen Transportbil här!