Tävlingsvillkor

Tävlingsvillkor

Tävlingen arrangeras av Nordemans Bil och startar 2020-11-08 kl. 08:00 och avslutas 2020-11-13 kl. 11:00. Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Nordemans Bil får ej delta i tävlingen. För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige.

För att delta i tävlingen behöver du kommentera i tävlingsinlägget i sociala medier, vilken bilmodell din pappa skulle vara om han vore en bil samt motivera varför. Ditt bidrag kommer att bedömas på motivering. Vinnarna presenteras 2020-11-13 kl.16.00 och kommer att kontaktas i tävlingsinlägget med en kommentar på sitt tävlingsbidrag, samt via ett direktmeddelande på Facebook eller Instagram om det är möjligt. (Det går bara att skicka meddelande till personer med öppna Instagram-profiler). Därefter har vinnaren en vecka på sig att bekräfta sin vinst och få sitt pris. Om ingen bekräftelse görs efter en vecka väljs en annan vinnare ut.

 

Genom att publicera din kommentar godkänner du våra tävlingsvillkor.

 

Två vinnare utses av vår jury som består av representanter från en samarbetspartner till Nordemans Bil. Juryns beslut kan ej överklagas. Priset har ett värde upp till 4500 kronor/styck och består av den servicetyp som ligger närmast i tid för vinnaren och dennes bil, dvs en grundservice/basservice/ inspektionsservice/oljebytesservice exkl. tillägg. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

 

Lycka till!

 

Jag är intresserad

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy

Kontaktpersoner

Nordemans Bil Örnsköldsvik

Krister Westman
Verkstadschef, Audi, Skoda, Saab, Opel, Chrysler, Jeep, Dodge.
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
krister.westman [at] nordemansbil.se