Snart rullar nya Volkswagen T-Cross längs Höga kusten

Snart rullar nya Volkswagen T-Cross längs Höga kusten

Nu är det inte lång tid kvar innan Volkswagens minsta SUV lanseras. Andra kvartalet 2019 lanseras nya T-Cross – 12 cm kortare än T-Roc men samtidigt en rymlig 4-dörrarsmodell med ett lastutrymme på hela 1281 liter. Spännande väl? Det tycker i alla fall vi på Nordemans Bil, som verkligen ser fram emot den här lanseringen.

 

T-Cross bjuder på allt man kan önska sig när det gäller funktion, säkerhet och uppkoppling. Utrustad med en rad säkerhetsdetaljer som tidigare varit reserverade för Volkswagens största bilar, blir den nya T-Crossen en av de säkraste SUV:arna i klassen. Förutom effektiva kollisions- och passagerarskydd är bilen utrustad med en ovanligt stor uppsättning assistanssystem.

 

Precis som övriga medlemmar i Volkswagens SUV-familj har T-Cross ett utseende som drar blickarna till sig. Den kraftfulla fronten visar på släktskapet med övriga modeller i Volkswagens SUV-familj, men samtidigt visar fronten på den nya modellens särprägel.

 

Andra distinkta detaljer för T-Crossen är motorhuven och den breda kylargrillen tillsammans med de integrerade strålkastarna.

 

Försäljningsstart inom kort. Håll utkik för att ta del av mer information om T-Crossen när det är aktuellt!

Jag är intresserad

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy

Kontaktpersoner

Nordemans Bil Örnsköldsvik

Fredrik Branthsson
Märkesansvarig - Volkswagen
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
fredrik.branthsson [at] nordemansbil.se
Niklas Jonsson
Säljare
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
niklas.jonsson [at] nordemansbil.se