Škoda Service

Var lika noga med servicen som när du valde bilen.

Vi har utvecklat reparations- och servicepaket som passar din bil genom alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik, med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans och med lägre priser på service och reparationer när bilen blir äldre.

Genom att välja Škoda Originalservice tar du hand om din bil på bästa sätt. Eftersom vi är experter på just Škoda, har alla nödvändiga specialverktyg och alltid använder Škoda Originaldelar, kan vi se till att både livslängden och andrahandsvärdet på din bil bevaras. Vi ser till att din Škoda förblir 100 % Škoda.

Årsmodell 2020 - nyare

Škoda Originalservice är det smarta sättet att bevara den höga kvaliteten på din Škoda. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Škoda MobilitetsGaranti automatiskt.

Årsmodell 2019-2016

Škoda Originalservice med lägre pris på service och reparationer för din bil som är fyra år eller äldre – årsmodellerna 2018 - 2015. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Škoda MobilitetsGaranti förlängs automatiskt.

Årsmodell 2015 –äldre

Škoda Originalservice, men med ännu lägre pris på service och reparationer för din bil som är mer än åtta år – årsmodell 2015 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Škoda MobilitetsGaranti förlängs automatiskt.

Årsmodell 2015- äldre

För dig som har en Škoda av årsmodell 2015 eller äldre finns Škoda Basservice. Samma detaljomsorg och Škoda originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Boka service online

Nu är det mycket smidigare för dig att göra din servicebokning, allt på ett och samma ställe!

Gör en servicebokning
Allt om service

Ta hand om din Škoda och följ din serviceplan. Du vet säkert att din bil har en serviceplan och att det med olika intervaller bör genomföras service av olika slag.

Škoda Serviceavtal

Škoda Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Škoda Originalservice. Bilen servas av specialutbildade och certifierade tekniker med tillgång till de specialverktyg som krävs.