Nya Audi A6 Avant, lika bra som familjebil som tjänstebil

Nya Audi A6 Avant, lika bra som familjebil som tjänstebil

Nya Audi A6 Avant har blivit ännu säkrare och ännu mera innovativ. Med sin elektrifierade motor (mildhybrid) erbjuder modellen gott om utrymme för både förare och passagerare. Samtidigt finns det mer plats för bagaget. Om du fäller baksätet bakåt rymmer bilen bagage på upp till hela 1680 (!) liter. Med hjälp av ett smidigt skensystem och en fixeringssats, kan ditt bagage dessutom fixeras så att det inte rör sig under resan.

 

Utöver basutbudet, är det möjligt att få Audi A6 Avant i flera olika skepnader. På så sätt finns det nästan alltid en variant som passar som handen i handsken för dina behov. Välj mellan Proline, Proline Sport och S-Line. 

 

Välkommen till framtiden! Tack vara Audi Intelligence finns det flera olika typer av assistanssystem i Audi A6 Avant. De underlättar för dig när du kör till en mer ekonomisk körning och minimerar risken för att en olycka sker. Du kan bland annat få guidning ut ur garaget med hjälp av din mobil och en parkeringspilot kan utföra komplicerade parkeringsmanövrar.  Assistanssystem varnar dig för korsande trafik när du närmar dig en korsning och varnar samt hjälper dig bromsa om du närmar dig något utan att du uppmärksammat objektet.  

 

Har du frågor om nya Audi A6 Avant? Kom förbi eller slå oss en signal, så berättar vi gärna mer.

Jag är intresserad

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy

Kontaktpersoner

Nordemans Bil Örnsköldsvik

Martin Sundberg
Märkesansvarig Audi
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
martin.sundberg [at] nordemansbil.se
Anna Sellin
Säljare
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
anna.sellin [at] nordemansbil.se