Mekaniker till Nordemans Bil i Örnsköldsvik

Mekaniker till Nordemans Bil i Örnsköldsvik

Nordemans Bil är auktoriserad verkstad för Audi, Volkswagen och Skoda med en enorm erfarenhet av mekaniska fel. Tre av Sveriges totalt 190 certifierade teknikmekaniker arbetar hos dem. I Örnsköldsvik finns en modern anläggning som fortlöpande utvecklas och förbättras, allt för att kunna leverera reparationer med hög kvalitet. Nordemans Bil erbjuder ständig vidareutbildning av deras personal för att hela tiden utvecklas och leva upp till kundernas krav. Nu finns det en möjlighet för dig att bli en del av deras team!
 
Dina arbetsuppgifter
Nu söker Kornboden en mekaniker för personbilar till Nordemans Bil i Örnsköldsvik. I jobbet som mekaniker kommer du att arbeta på deras märkesverkstad med ett team av flera duktiga medarbetare. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på några av världens ledande varumärken. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.
 

Din profil
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller ett brinnande intresse för bilar och är nyfiken på den teknik som moderna bilar har i dag. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du kommer att behöva läsa in ny teknik, gå tekniska produktionsutbildningar, provköra och hjälpa kunderna med felsökning. Du har god administrativ förmåga, datavana och minst B-körkort. Du bör behärska engelska både i tal och skrift.

Som person är du noggrann, duktig på att samarbeta och tycker om att ta egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad och känner dig bekväm med kundkontakter, en självklarhet är att kunden är i fokus. Du bör känna dig säker i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Är du hungrig på att lära dig mer om branschen och har en vilja att utvecklas kommer du trivas hos Nordemans.

 

Anställningsomfattning
Heltid

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

 

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

 

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

 

Övrig information
Gör din ansökan redan idag genom att gå in på kornbodens hemsida kornboden.se och lägg upp ditt CV och personliga brev. Har du frågor kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter nedan. Gör din ansökan senast  2018-11-29 men gärna tidigare då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Kontaktpersoner

Malin Vedman

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

Jobba hos oss!