Servicerådgivare till Nordemans Bil i Lycksele


Är du serviceinriktad och trivs i en roll med många kontaktytor? Har du dessutom en god systemvana? Nu söker vi en servicerådgivare till Nordemans Bil i Lycksele!

Om tjänsten

Som servicerådgivare hos Nordemans Bil är du vårt ansikte utåt och en viktig länk mellan kunden och verkstan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder för service och reparationer. Du tar emot och lämnar ut kundens bil samt tar fram prisuppgifter/offerter och sköter betalning

Om företaget

Nordemans Bil är ett familjeägt bilhandelsföretag med anor från 1856. De är ett personbilsbolag i Örnsköldsvik och Lycksele med agentur för Audi, Volkswagen och Skoda. De har två fullserviceverkstäder för personbilar, en specialiserad skadeverkstad, däckverkstad. Dotterbolaget Bil Nord har agentur för Scania lastbilar i Lycksele och Örnsköldsvik och fullserviceverkstäder finns på båda orterna. Idag sysselsätter Nordemans bolag cirka 150 personer omsätter cirka 800 miljoner kronor årligen.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicerådgivare hos Nordemans Bil arbetar du med kundbemötande där du är kontaktperson gentemot kunden genom hela processen när kunden lämnat in sin bil för service. Dina arbetsuppgifter består av att planera servicen där du sätter tidsplan, kostnadsförslag och boka in de service hos verkstaden. Du hanterar även administrativa uppgifter i form av fakturering, e-post samt övrig administration. Genom behovsanalys och merförsäljning kommer du att sälja de tjänster som företaget tillhandahåller. 

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Du har erfarenhet av kundbemötande.

Är socialt utåtriktad och drivs av att jobba med människor. 

Erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande

Du har god datavana/systemvana

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska 

B-Körkort

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd och drivs av kontakt med kunder. I ditt arbete är du bra på att ta ansvar och arbetar mot uppsatta mål. Ditt arbetssätt är flexibelt och du hanterar många ärenden samtidigt genom att arbeta strukturerat. Vidare är du en lagspelare som samarbetar tätt med dina kollegor för att hitta de bästa lösningarna till företagets kunder. Nordemans Bil erbjuder.

- En trygg introduktionsplan.

- Utvecklas och utbildas inom våra starka varumärken och processer.

- Kollektivavtal, månadslön.

- Friskvårdsbidrag.

- Personalrabatt på reservdelar, tjänster inom företaget, bilköp.


Ansökan.

I denna rekrytering lägger vi en stor vikt på din personlighet, jämn könsfördelning då vi värdesätter en bra gruppdynamik.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Lycksele

Lön: Enligt överenskommelse, 

Anställningsform: Tills vidare med provanställning.Vid frågor kontakta Verkstadschef: Hannes Brännström tel. nr: 0950–23781

eller Servicemarknadschef: Roger Lindström tel. nr: 0950–23760