Lär känna våra nya servicerådgivare Petra och Tommy

Lär känna våra nya servicerådgivare Petra och Tommy

För en tid sedan fick vi två nya kollegor, Petra Lundqvist och Tommy Sandström. De har båda fått rollen som servicerådgivare hos oss på Nordemans Bil. Vill du lära känna Petra och Tommy lite bättre? Kul, då har vi gjort en intervju med dem här nedanför som du troligen kommer att gilla.

 

Hej Tommy och välkommen till Nordemans Bil! Vem är du och vart kommer du ifrån?

- Ja, jag heter Tommy och är uppvuxen en liten bit utanför Umeå. Numera bor jag dock mellan Örnsköldsvik och Umeå. När jag inte jobbar så sportar jag inte så mycket längre, men jag har kvar ett stort intresse för hockey. Jag gillar att kolla på hockey och min sambos son spelar hockey. Ibland får jag hoppa in som hjälptränare, vilket är kul! Här i Umeåområdet hejar många på Modo, men mitt hjärta klappar lite extra för Brynäs… Det blir en del hockeysnack på jobbet, vilket leder till spännande diskussioner.

 

Kul, Tommy. Nu vet vi att du verkligen gillar hockey, men hur kommer det sig att du valt att jobba med just bilar?

- Ja, det är egentligen av en ren tillfällighet. Jag tycker om bilar, men det var en kompis som rekommenderade mig att söka ett jobb inom bilbranschen och nu har jag varit i branschen i över 11 år. På den vägen är det.

 

Oj, spännande med 11 år i bilbranschen. Vad har du då jobbat med innan du kom till Nordemans Bil?

- Jag har tidigare jobbat hos en annan bilåterförsäljare där jag jobbade i 10 år. Nu var jag redo att prova något nytt. Jag hade hört mycket gott om Nordemans Bil och när jag såg att det fanns en ledig tjänst kändes det självklart att söka.

 

Från en bilåterförsäljare till en annan. Hur har det varit att komma till Nordemans Bil?

- Jag har varit på Nordemans Bil i några månader nu och trivs jättebra. Det har varit helt suveränt att komma hit! Vi är ett riktigt bra gäng av kollegor och kunderna är härliga. Det är liksom en trevlig stämning här på arbetsplatsen.

 

 

 

Hej Petra och välkommen till Nordemans Bil! Vem är du och vart kommer du ifrån?

- Jag är en positiv tjej som har vuxit upp i Örnsköldsvik. Mina första steg tog jag i barndomshemmet i Svedjeholmen. När jag är ledig så gillar jag att resa, laga mat och umgås med familj och goda vänner. Jag har kanske inget särskilt drömresmål eller något favoritkök, men jag tycker att det är spännande att upptäcka nya platser och nya smaker.

 

Härligt Petra, du får gärna bjuda dina kollegor på något som du lagat någon gång. Men hur kommer det sig att du valt att jobba med just bilar?

- Jag tycker verkligen om service och gillar att möta nya människor, så när jag fick chansen att jobba på Nordemans Bil så kände jag att det skulle vara en härlig utmaning. Att jag jobbar i just bilbranschen var kanske mest av en slump – jag var sugen på att prova något nytt, helt enkelt. Att jobba på Nordemans Bil och i bilbranschen kändes spännande.

 

Kul! Innan du kom till Nordemans Bil, vad jobbade du med då?

- Innan så jobbade jag med projektplanering för restauranger och evenemang hos Evenemangsarenan i Örnsköldsvik. Där var jag i 22 år i olika roller.

 

22 år hos samma arbetsgivare. Hur var det sen att komma till Nordemans Bil?

- Det har varit jättekul att komma till Nordemans och jag har känt mig väldigt välkomnad. Audi-teamet är härligt och det är mycket nytt att lära sig, vilket är kul.

 

Med detta vill vi önska Petra och Tommy varmt välkomna till oss. 

Jag är intresserad

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy

Kontaktpersoner

Nordemans Bil Örnsköldsvik

Tommy Sandström
Servicerådgivare VW personbilar
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
tommy.sandstrom [at] nordemansbil.se
Petra Lundqvist
Servicerådgivare Audi / Växel
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
petra.lundqvist [at] nordemansbil.se