I höst kommer nya Volkswagen Tiguan Allspace

Tiguan Allspace

I höst kommer nya Volkswagen Tiguan Allspace

I höst lanserar Volkswagen nya Tiguan Allspace. Med sina sju sittplatser, rejält axelavstånd och hela 2,4 tons dragkapacitet ger den ett bredare perspektiv på livet. Möjligheterna är oändliga med modellen som särskilt anpassats efter dig som alltid är på väg eller har mycket på gång i vardagen.

Snygg, stark och sportig SUV

Utseendemässigt så är nya Tiguan Allspace stilsäker och full av självförtroende. Det är en SUV som tar plats och andas sportig styrka. Den snygga kylargrillen och de eleganta signaturljusen ger en tydlig signal om ambitionsnivån. Lättmetallfälgar, LED-bakljus och ljuslisten baktill förstärker det sportiga intrycket.

Rejält rymlig och flexibel interiör
Inuti är bilen rymlig, smart planerad och flexibel. Först handla, sedan hämta barnen från träningen och därefter åka på utflykt med några vänner? Jadå, med generöst utrymme runt alla sittplatser och ett väl tilltaget bagageutrymme går det hur smidigt som helst. Med sju sittplatser och nedfällbara säten kan du enkelt anpassa interiören efter situationen. Många passagerare, ett enda stort lastutrymme eller fälla enstaka säten för något mittemellan? Du väljer, då Tiguan Allspace är lika flexibel som du.

Dragstyrka utöver det vanliga
En annan egenskap att lyfta är dragstyrkan. Nya Tiguan Allspace kan dra upp till 2,4 tons släpvagnslast, exempelvis en husvagn eller en hästtransport. Tillvalet dragkrok med kulkoppling finns gömt under den bakre stötfångaren och fälls ned med en knapptryckning när det behövs.

Körglädje, säkerhet och åkkomfort
Här i norr där vi ofta möter isiga vägar är tillvalet 4Motion lite extra viktigt. På våta eller frusna vägar gör 4Motion att motorkraften fördelas optimalt mellan hjulen, så att det däck som har bäst väggrepp tilldelas mest kraft. Det minimerar risken för slirande eller hjulspinn och ger bra väghållning oavsett väglag.

Är du nyfiken på nya Tiguan Allspace? Kontakta någon av våra kunniga Volkswagen-säljare i Örnsköldsvik eller Lycksele, så berättar vi gärna mer.

Jag är intresserad

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy