Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback

Kampanjpris: 
2 595 kr/mån

Audi A1 Sportback 30 TFSI 116 hk Proline. Nya Audi A1 Sportback har det mesta man kan önska av en bil inom kompaktsegmentet – den är både rymlig, sportig och uttrycksfull. Interiören fokuserar på föraren med en uttrycksfull och anpassningsbar design, där det uttalade målet var att skapa den sportigaste interiören i kompaktklassen. Med infotainmentsystem och förarassistanssystem i nivå med storbilsklassen är A1 Sportback dessutom nära sammankopplad med den digitala världen.

 

 

Nya A1 Sportback finns tillgänglig i tio olika färger som framhäver formspråket. Taket på den kompakta modellen kan som tillval lackeras i en kontrastfärg från A-stolpen till takspoilern. Husen till ytterspeglarna, sidoläpparna på framspoilern och sidotrösklarna går också att få i kontrastfärg.

Privatleasing för 2 595 kr/mån
Från 225 900 kr

 

 

Bränsleförbrukning blandad körning från 4,9 l/100 km. CO2 111 g/km. Miljöklass EU6.

Audi Privatleasing 36 mån, 1.000 mil/år, 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (jan. 2018). Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasing­avgiften. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Varje återförsäljare svarar självständigt för sin egen prissättning. Bilen på bilden är extrautrustad. Gäller ett begränsat antal bilar.

Privatleasing: 
Ja

Jag är intresserad

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy

Kontaktpersoner

Nordemans Bil Örnsköldsvik

Martin Sundberg
Märkesansvarig Audi
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
martin.sundberg [at] nordemansbil.se

Nordemans Bil Lycksele

Håkan Forsberg
Säljare
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
hakan.forsberg [at] nordemansbil.se
Fredrik Forsberg
Säljare
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
fredrik.forsberg [at] nordemansbil.se