BasService

BasService

Ordinarie pris: 
1795 kr

Basservice. Serviceprogram för årsmodeller 1985-2002. '

Allt detta för endast 1795:-*

Nu behöver du inte orolig för att du ska bli stående med din bil på motorvägen.

Vi har tagit fram Basservice – ett 9- punktersserviceprogram – som gäller dig som är ägare av en Volkswagen årsmodell 1985 till 2002. I Basservice ingår även fri vägassistans under ett år – utan självrisk eller milbegränsning. Kan vi inte lösa problemet på plats, bärgar vi din bil till närmaste Volkswagenverkstad. Detta gäller inom Sveriges gränser.

Om du betalar med Volkswagenkortet och delar upp betalningen på 6 månader blir det 299:- i månaden helt räntefritt!.

Följande åtgärder ingår i en Basservice:

1.Byte av motorolja. Motorns olja förlorar efter ett tag sin smörjande och kylande egenskaper vilket leder till onormalt högt slitage.

2. Byte av oljefilter. För att oljefiltreringen ska fungera byter vi oljefilter. På så sätt behåller den nya oljan sina goda egenskaper fram till nästa service.

3. Byte av luftfilter. Luftfiltret påverkar bilens effekt och bränsleförbrukning. För att motorn skall andas optimalt byter vi det.

4. Kontroll av batteri. För att minimera startproblem kontrollerar vi batteriets syranivå samt kallstartsegenskaper. Vi fyller även på med destillerat vatten vid behov.

5. Kontroll av avgassystem. För att undvika att bilavgaser tränger in i kupé kontrollerar vi att avgassystemet inte läcker samt att klamrar samt bussningar är i funktionsdugligt skick.

6.Okulärbesiktning av tändsystemet. Tändningen påverkar motorns effekt och bränsleförbrukning. Vi gör en okular besiktning av tändsystemet.

7. Kontroll av läckage på motor, växellåda och kylare. Läckage av motor- och växellådsolja kan vara brandfarligt men kan även orsaka skador på bilens drivlina om den läcker ut.

8. Kontroll av bromsrör och bromsledningar. För att bilens bromssystem skall fungera tillfredsställande kontrollerar vi att inga läckage eller rostangrepp finns på bromsrör eller bromsledningar.

9. Kontroll av belysning och styrelektronik. Vi kontrollerar belysning samt (för bilar med diagnosutrustning)bilens styrelektronik och att inga felkoder finns lagrade.

Vägassistans - hjälp på plats inom Sverige Vägassistans innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din Volkswagen, dygnet runt. Det spelar ingen roll var du var du befinner dig, bara du är inom Sveriges gränser - ring så får du all den hjälp du behöver. Om olyckan är framme, ring: 077 - 11 11 512'

 * Priset är ett cirkapris. Varje verkstad är naturligtvis fri att sätta sitt eget pris

Jag är intresserad

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy

Kontaktpersoner

Nordemans Bil Örnsköldsvik

Anders Jonsson
Servicerådgivare, Volkswagen Personbilar
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
anders.jonsson2 [at] nordemansbil.se
Johnny Ödmark
Servicerådgivare, Volkswagen Transportbilar
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
johnny.odmark [at] nordemansbil.se

Nordemans Bil Lycksele

Hannes Brännström
Servicerådgivare
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
hannes.brannstrom [at] nordemansbil.se
Stellan Gustafsson
Reservdelsman
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
stellan.gustafsson [at] nordemansbil.se