Välj din nästa Audi ur vårt breda modellprogram. 

Audi e-tron GT

Proportionerna hos en Gran Turismo – låg och bred med en lång hjulbas – kombineras dynamisk körupplevelse med vardagens krav på funktionalitet. Erbjuder kraftfull prestanda både vid laddning och under körning.

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron är en fullfjädrad helelektrisk SUV med quattro fyrhjulsdrift, otrolig komfort, sofistikerad interiör och all den kvalitet du kan förvänta dig av en Audi. Finns som Sportback med coupe-lik taklinje.

Audi A1

Audi A1 har det mesta man kan önska av en bil inom kompaktsegmentet – den är både rymlig, sportig, uppkopplad och uttrycksfull. Välj mellan Sportback eller högre, SUV-inspirerade versionen allstreet.

Audi A3

Populära Audi A3 erbjuder större utrymmen, progressiv design, modern förarmiljö och mängder av Audi connect-tjänster. Välj mellan Sportback eller Sedan. Sportback-versionen finns även som laddhybrid!

Audi A4

Audi A4 har allt det där praktiska – som stora utrymmen, adaptiv farthållare och generös lastkapacitet– utan att kompromissa med körglädjen som Audi står för. Välj mellan Avant, Sedan eller allroad.

Audi A5

Med Audi A5 kommer du garanterat att sticka ut ur mängden. De sportiga linjerna och nya designelementen gör nämligen att den upplevs som både längre och bredare än tidigare. Välj mellan Sportback eller Cabriolet.

Audi A6

En omtyckt modell med sin uttrycksfulla design och generösa innerutrymmen. Utrustad med mer säkerhet och innovativ teknik än någonsin. Välj mellan Avant, Sedan eller allroad. Där de första två finns som laddhybrider.

Audi A7

En bil man inte missar: unik design, coupéliknande silhuett och ett skarpskuret bakparti. Med sitt revolutionerande formspråk samtidigt som den stolt visar sina klassiska quattro-gener. Finns även som laddhybrid.

Audi A8

Ger dig en smak av framtiden redan idag. Uppdaterad med vässad design, komfort som höjts till en ny nivå och än mer sportiga köregenskaper. Finns även med större hjulbas för mer utrymme och som laddhybrid.

Audi Q2

Audi Q2 är Stads-SUV:en med kraftfullt formspråk, många infotainment-alternativ och dynamisk fjädringsteknik. Tillsammans med progressiva styrningen säkerställs bekvämlighet och enorm körglädje – inte bara i städer.

Audi Q3

Den mångsidiga SUV:en. Mer än mer utrymme, anpassningsbarhet och praktiska detaljer. Flera assistanssystem finns tillgängliga för att ge stöd vid parkering, i stadsmiljö och på långa resor. Finns även som laddhybrid.

Audi Q4 e-tron

En helelektrisk kompakt SUV som bjuder på generösa innerutrymmen och avancerad digital teknik. Räckvidd på upp till 511 kilometer och modellen kan laddas upp till 135 kW. Välj mellan SUV eller Sportback. 

Audi Q5

Kombinerar sportighet med smartness och flexibilitet i vardagen. Distinkt sportigt designspråk och quattro fyrhjulsdriften imponerar oavsett väglag. Finns som Sportback med coupe-lik taklinje samt som laddhybrid.

Audi Q7

Erbjuder senaste teknologin för infotainment och förarassistanssystem, övertygande körupplevelse tack vare quattro-fyrhjulsdrift, kraftfull design och gott om utrymme för upp till sju personer. Finns även som laddhybrid.

Audi Q8

Det bästa av två världar, elegant fyradörrars lyxkupé med den praktiska mångsidigheten hos en stor SUV. Rikligt utrustad med generös kupé och högteknologiska assistanssystem. Finns även som laddhybrid.

Audi R8

Den yttersta prestandamodellen. Med kraftfull design, fantastisk V10-mittmotor på 620 hk och den högt monterade diffusorn imponerar R8 V10 i alla avseenden. Höjdpunkten på en era – Audi R8 GT.