Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Personalpolitik
Nordemansbolagen har en väl utbyggd företagshälsovård och friskvård. Vi ger snabb sjukvård och rehabilitering och skapar goda förutsättningar för träning och motion. Vi erbjuder även ständig vidareutbildning av vår personal för att hela tiden utvecklas och leva upp till kundernas krav.

För att ge människor med funktionshinder en meningsfull sysselsättning har vi ett samarbete med Örnsköldsviks kommun. Det har resulterat i att en grupp ”Glädjespridare” utför utvalda uppgifter inom företaget.

 

Lediga tjänster

Servicetekniker/mekaniker för personbilar
Drömmer du om att jobba som fordonsmekaniker för ett stabilt och expansivt företag? Nu har du chansen. Vi utökar vår personalstyrka och söker en ny medarbetare till vårt mekanikerteam i Örnsköldsvik. Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning eller ett brinnande intresse för bilar och är nyfiken på den teknik som moderna bilar har. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Läs mer och ansök via www.kornboden.se eller den här länken: http://bit.ly/2v1zOsg
 

 

 

Nordemans Bil Örnsköldsvik

Thomas Vedin
Ekonomichef / Personalchef
Tel: 0660 - 579 18
Mob: 070 - 632 46 10